Сервисни акции

Сервисна акција

ПРЕГЛЕД НА ВАШИОТ VOLVO АВТОМОБИЛ ЗА БЕЗБЕДНА ЗИМА - БЕСПЛАТНО

Зимате е еден период во годината кој често не повикува на разни авантури, а за нив најчесто го користиме сопствениот автомобил. Со цел, Вашето патување да биде безбедно, Ви препорачуваме превентивен преглед на автомобилот кој ќе покаже дека Вашето Volvo е беспрекорно. За влажните, ледените и снежните денови во годината, секако е важно да посветите внимание на клучните елементи кој се битни за сигурно патување.
За оваа цел, за Вас подготвивме акциска понуда во која нудиме детален превентивен преглед на автомобилот БЕСПЛАТНО! Истиот вклучува, проверка на автомобилот во 20 клучни копоненти од Вашето возило. Прегледот го вршат нашите врвни сервисери, кои ќе го подготват автомобилот за зимата.

Пријавете се за БЕСПЛАТЕН преглед