Volvo S60 Cross Country

Комбинирајќи ги елегантните линии на нашиот седан Volvo S60 со грубиот изглед на автомобил за сите патишта и сите временски услови, S60 Cross Country ќе Ве издвојува. Ние, исто така, Ви додадовме дополнителна видливост на патот, така што секогаш сте подготвени за авантура. S60 Cross Country има наметливо и мускулно присуство, кое го подобрува чувството на храбар и способен седан.

Volvo S60 Cross Country

Комбинирајќи ги елегантните линии на нашиот седан Volvo S60 со грубиот изглед на автомобил за сите патишта и сите временски услови, S60 Cross Country ќе Ве издвојува. Ние, исто така, Ви додадовме дополнителна видливост на патот, така што секогаш сте подготвени за авантура. S60 Cross Country има наметливо и мускулно присуство, кое го подобрува чувството на храбар и способен седан.

Опции