НОВОТО VOLVO XC40

Ви го претставуваме нашиот прв компактен SUV

НОВОТО VOLVO XC40

Ви го претставуваме нашиот прв компактен SUV

ЕВРОПСКИ АВТОМОБИЛ ЗА 2018 ГОДИНА

XC40 веќе од 32.190 EUR

Volvo XC40 е мал спортски теренец со големи иновации, а воедно е и првиот компактен SUV со освоена титула во изборот за Европски автомобил на годината. Со својот изразен дизајн, оригинални можности, паметни технологии и решениија кои го поедноставуваат животот, створен е за урбано градско опкружување. Сите модели на XC40 се одликуваат со богата додатна опрема.

XC40 T3 INTRO 32.190 EUR

XC40 D3 INTRO 35.490 EUR

XC40 D4 AWD A MOMENTUM 46.190 EUR

Акциски ценовник

Побарајте каталог

Закажете тест возење

Опции